Bloggvurdering !

heei ;*

Jeg snakket om at den som kommenterte bloggen min og ble kommentar 1234 skulle få vurdering, og nå er det en god stund siden den kommentaren kom da, og det ble ...

Tar vurderingen med det samme nå jeg :- )

_______________________________________________________________________________________________

Førsteinntrykk ;
Da jeg først gikk inne på bloggen hennes, vet jeg faktisk ikke hva jeg tenkte :L Jeg har alltid lest denne bloggen, såe .. husker faktisk ikke :- )

Headeren ;
Headeren hennes er utrolig fin ! Bilder, tekst og alt det som trengs til en superfin header !

Design ;
Designet hennes er utrolig lett , og lett kan noen ganger bli utrolig stygt, men her er det altså utrolig fint ! ;o Jeg elsker lette design, men liker ikke for lette design heller.

Skrivingen ;
haha, hun har endel skrivefeil, som mange flinke bloggere har , men ikke noen store skrivefeil, leserne skjønner liksom hva forfatteren/bloggeren mener .

Innlegg ;
Hun skriver ca 2 innlegg hver dag, noen ganger mere . Jeg synes 2 innlegg er nok , så har leserne faktisk peiling på hva den har lest osv ..

Bilder o.l ;D
Du har bilder i hvert eneste innlegg, noen ganger flere ! Bilder er faktisk noe av det viktigste man har i et innlegg, etter min mening vekker det oppmerksomheten på leserne .
Jeg vet at du hadde noen videoblogger for noen uker siden, nesten en hver dag eller noe . Nå har det sunket ned på videoene dine, det har det faktisk til meg også .. :L meenmen .. Utrolig bra i hvertfall !

Helhet ;
Du har en utrolig bra blogg ! En av de beste, helt klart ! Du blogger ikke for mye, og ikke for lite . Du har utrolig mange kommentarer, noe som er utrolig morsomt å ha :- )

Karakter ;
Jeg synes bloggen din er helt topp , så jeg gir bloggen din karakter 5+ ! Den er ikke perfekt, noe som ingen blogger er, men kan vel kalle den perfekt for meg da :- )


--------------------------------------------------------------------------------------------------

*Hva synes du om http://cchrist.blogg.no ? :- )
-inatk

5 kommentarer

Guro : )

21.mar.2010 kl.21:25

God vurdering

christina

21.mar.2010 kl.21:26

aww, takk snuppa<333333333333:)

ina therese

21.mar.2010 kl.21:27

tusen takk for kommentarene ! ;- *

Dyna Tryna

21.mar.2010 kl.21:41

bra vurdering :-)

♥ koselig med kommentar tilbake

Tonje

21.mar.2010 kl.22:05

Tusen takk:D

Kjempefin blogg du også. Samme med cchrist.

Og veldig bra vurdering.

Ha en fantastisk kveld<3

Skriv en ny kommentar

ina therese

ina therese

13, Trondheim

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente, som bor i Klæbu, litt utenfor Trondheim. Jeg blogger om hverdagen, og sånt. Håper du liker bloggen min og vurderer å bli fast leser (a) Koselig om du legger igjen en kommentar med det samme du er her, for husk; Jeg kommenterer Alltid tilbake;* Hvis du lurer på noe om bloggen e.l, kan du kontakte meg på inatk.blogg@hotmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits