Om Inatk

heei ;*

For deg som ikke kjenner meg, her kommer litt fakta om meg:

Jeg er ei utrolig glad og utadvendt jente som heter Ina Therese, født og oppvokst litt utenfor Trondheim, blir 14 i oktober den 20. Jeg har 3 søsken, 2 brødre og en søster, mamma og pappa og 2 hunder. Familien min har alltid vært en familie som skiller seg ut fra andre familier. Alle i familien min er opptatt av biler(til sammen har vi 8-10 biler), pappa har også en racer-bil som han kjører dragrace med, noe som er utrolig morsomt å se på, vi er også opptatt av lyd og musikk og sånt(pappaen min er lydmann), og vi er en utrolig tullete familie !
Jeg elsker å danse, høre på musikk og shoppe, og tilbringer tiden for det meste med venner, og er for å si det sånn; alltid hyper ! Jeg har utrolig sær humor, som de fleste synes, og jeg elsker å være meg selv og skille meg ut i forhold til de andre.
I fritiden er jeg for det meste med Christina(christ), Rachel(raka), Julie(jaks), Kristina(kilcma) og Karoline(kama/karro). Vi kaller oss en slags 'gjeng' da, fordi vi er alltid sammen og det er liksom oss.
Christina flytta hit i 4. klasse eller noe, og helt siden da har vi kalt hverandre søstre, for at vi er så gode venner. Mange tror faktisk vi er søstre på ordentlig, for at vi er så mye sammen ! Men jeg ser på henne som min søster og jeg kjenner familien hennes så godt som om det var min egen ! Vi vil alltid være som søstre for hverandre.

Og noe jeg virkelig elsker er kommentarer, så med det samme du er her,så er det 100% gratis å kommentere (a)


(bildet opperst til høyre er bare kødd) elsker dere verdens beste ;*

3 kommentarer

VOALLY

16.apr.2010 kl.19:31

Kul blogg <3

Kommentere tilbake?? :-) ^^

17.apr.2010 kl.10:45

Så koselig innlegg<3 Jeg liker deg som person veldig godt!

Fin blogg!
kult bilde <3

kommenter gjerne tilbake

Skriv en ny kommentar

ina therese

ina therese

13, Trondheim

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente, som bor i Klæbu, litt utenfor Trondheim. Jeg blogger om hverdagen, og sånt. Håper du liker bloggen min og vurderer å bli fast leser (a) Koselig om du legger igjen en kommentar med det samme du er her, for husk; Jeg kommenterer Alltid tilbake;* Hvis du lurer på noe om bloggen e.l, kan du kontakte meg på inatk.blogg@hotmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits