Endelig er været på topp igjen ! nesten ...

heej ;*

Sorry for utrolig dårlig blogging, men kan fortelle litt fra noen dager, for jeg gidder ikke å snakke om alt jeg har gjort.
På onsdagen var det vg-lista i byen, og jeg, Christina og Erika var der sammen og så på. Vi møtte opp klokken 3, og gikk rundt i byen og møtte folk og sånt, vi møtte bl.a. Kathrine, Ida Marie, Marthe, Kristine, Pia, Kristine, Frida og enda ei venninne av dem, ++ flere.
Det var en eller annen dag da jeg, Pia og Chaneth var på City Syd også, men husker ikke når. Det var kjempekoselig.
På fredagen ble jeg med Pia,moren hennes og venninna til moren hennes på Tråsåvika Camping. Da var vi for det meste ute og badet og sånt, og gjett hva som skjedde med pia da ! hahahah , hun hadde på seg skjorts, så skulle hun gå uti vannet til lårene for å "vasse" med hunden, men det ble visst mer enn en liten "vassetur" , for hunden spruta på henne, så hun falt bakover og ned i vannet, med klær og mobil ! SSå var det noen finske gutter på vår alder eller mindre, som så det , så sto de og flira av Pia :' D hahaha , så nå har ikke Pia mobil lengre, men hun får seg sony ericsson xperia i morgen da. menmen ..
Dagen etter dro vi ut av hytten klokka 1 , så kjørte vi til Orkanger og shoppet og sånt, så litt senere dro vi til Gammelosen og gikk runden rundt der. Etter det begynte vi å dra hjemover igjen. Da vi kom hjem, skulle jeg ligge over hos Pia, så først spiste vi middag, så dro vi ned til sentrummen og kjøpte to filmer vi hadde tenkt å se, The Uninvited og en jentefilm som vi kunne se etter den andre, så vi fikk sove :' D hahaha
I dag skal jeg vel møte Rachel og Julie, for de har vært borte i 2 hele uker ! De har vært i Kos i Hellas. Også skal jeg vel møte Christina, for har ikke møtt henne på over 4 dager eller noe . Senere i kveld får vi besøk av noen i slekten, for lillebroren min har bursdag i dag. Så gratulerer med dagen, Dennis!


Terje, som sto backstage tok bilde av oss , meg, Erika, Ida, Berit, Christina og Katrine.


aaah, Ben Adams fra A1 <333333333 Terje har tatt bilde.


Meg, Pia og Chaneth. Fordi jeg elsker flekken på genseren til Chaneth <3 køddebilde btw


http://terjus.blogg.no , besøk Terje og se flere bilder :)
Jeg tok ikke noen bilder, så derfor tok jeg bare bilde fra Terje, beklager det.

*Hva har du gjort i det siste?
-inatk
Stikkord:

7 kommentarer

Filippa Thess

13.jul.2010 kl.22:24

Jeg har bare kost meg masse jeg ;) Ha en kjempe fin sommer:)

Filippa Thess

14.jul.2010 kl.10:54

sv-hihi, det er bra å være avhengig av vennene sine! takk for kommentar :)

Filippa Thess

15.jul.2010 kl.12:14

sv- tusen takk:) ble skikkelig glad nå, så bra at du skirver tekster da:) hva pleier du å skirve om da? ;)

Heidi (mojamb)

17.jul.2010 kl.18:47

kul blogg , komentere tilbake??

KJERSTI KRISTIANSEN

17.jul.2010 kl.23:29

Søt blogg og fine/bra bilder :- )

I det siste har jeg faktisk bare kjedet meg sånn helt egentlig, neida jeg bare skrøner! Jeg er på ferie i Bergen- Høylandsbygd nå for tiden og kommer hjem på fradag 23. juli :- )

Tilla Celine - Mitt Randome liv

05.aug.2010 kl.22:07

SV: Takk for kommentaren, Ja det har du rett i Ina, æ e verkan gal eller normal, men det som telle e at æ e mæ ja, det e rett det ja<33:-)
vglista va digg <333333

Skriv en ny kommentar

ina therese

ina therese

14, Trondheim

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente, som bor i Klæbu, litt utenfor Trondheim. Jeg blogger om hverdagen, og sånt. Håper du liker bloggen min og vurderer å bli fast leser (a) Koselig om du legger igjen en kommentar med det samme du er her, for husk; Jeg kommenterer Alltid tilbake;* Hvis du lurer på noe om bloggen e.l, kan du kontakte meg på inatk.blogg@hotmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits